May 10, 2016

March 14, 2016

February 16, 2016

January 26, 2016

January 1, 2016

Please reload

Recent
Makelei Volgen
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

Kiezen

16-Feb-2016

 

Het hele leven bestaat uit keuzes maken. Van kleine keuzes zoals wat eten we vandaag, pasta of toch maar rijst met prut tot blijven wonen waar je woont of toch op zoek naar wat anders. Soms duurt het een poosje voordat je kunt kiezen, heeft het zijn tijd nodig. En soms is een keuze zo gemaakt, bijna impulsief,  omdat je zeker van je zaak bent.

 

Een tijdje geleden koos ik er voor om van de kledingstukken die ik maak voor Kruid & Ambacht maar 1 exemplaar te naaien. Op verzoek zou een tweede nog kunnen, maar daar moest het dan bij blijven. Zo blijft ieder item speciaal en uniek.

Er hangen nu zo’n 20 rokjes, allemaal verschillend.  Volgens  de dames daar zijn er veel reacties op deze keuze van mij. “Deze is leuk, jammer dat het niet mijn maat is.”

 

En nu slaat de twijfel toe. Moet ik bij mijn keuze blijven of toch overstag gaan? Een serie maken van elk kledingstuk zodat men kan kiezen?

 

Ik ben er wel uit (denk ik): ik ga van elke stof meerdere maten maken. Zodat de klanten kunnen kiezen (of niet)

Please reload

© 2019 Makelei