top of page

Kiezen


Het hele leven bestaat uit keuzes maken. Van kleine keuzes zoals wat eten we vandaag, pasta of toch maar rijst met prut tot blijven wonen waar je woont of toch op zoek naar wat anders. Soms duurt het een poosje voordat je kunt kiezen, heeft het zijn tijd nodig. En soms is een keuze zo gemaakt, bijna impulsief, omdat je zeker van je zaak bent.

Een tijdje geleden koos ik er voor om van de kledingstukken die ik maak voor Kruid & Ambacht maar 1 exemplaar te naaien. Op verzoek zou een tweede nog kunnen, maar daar moest het dan bij blijven. Zo blijft ieder item speciaal en uniek.

Er hangen nu zo’n 20 rokjes, allemaal verschillend. Volgens de dames daar zijn er veel reacties op deze keuze van mij. “Deze is leuk, jammer dat het niet mijn maat is.”

En nu slaat de twijfel toe. Moet ik bij mijn keuze blijven of toch overstag gaan? Een serie maken van elk kledingstuk zodat men kan kiezen?

Ik ben er wel uit (denk ik): ik ga van elke stof meerdere maten maken. Zodat de klanten kunnen kiezen (of niet)


Recent
Archief
Makelei Volgen
  • Facebook Basic Square
bottom of page