top of page

Snoepwinkel


Er zijn van die plekken waar je je weer dat kind in de snoepwinkel voelt: likkebaardend naar al dat lekkers kijken en niet kunnen kiezen (ja daar is 'ie weer).

Een wolwinkel is zo'n plek voor mij. Al die verschillende bolletjes met een hoge aaibaarheidsfactor en natuurlijk niet te vergeten die prachtige kleuren: van ingetogen tot sprankelend, alle kleuren van de regenboog of ton-sur-ton.

Ook kralenwinkels vallen in de categorie snoepwinkel. Vroeger dacht ik altijd dat ik de enige was die daar zo gelukkig van werd, maar inmiddels weet ik beter!

Vorige week was Martiniplaza even de grootste snoepwinkel van het Noorden: heerlijk, al die kleuren en nieuwe dessins. En nu liggen er heel veel mooie stofjes op me te wachten om te worden omgetoverd tot rok of jurk. Aan de slag maar weer!


Recent
Archief
Makelei Volgen
  • Facebook Basic Square
bottom of page