top of page

Kunstfabriek


Al vele jaren ga ik met Pinksteren kamperen met een groep vrienden, ergens in Drenthe. Altijd gezellig: kampvuur, muziek maken, koken voor de hele groep, wandelen en als het weer het toe laat zwemmen in de plas bij het kampeerterrein.

Dit jaar ga ik niet mee. Wel een beetje jammer, maar ik ga voor het eerst meedoen aan de Kunstroute van Eelde en dat is vast ook heel leuk, en ook best wel een beetje spannend.

De vrienden van de Melkfabriek in Bunne organiseren in het kader van die Kunstroute de Kunstfabriek: 17 kunstenaars gaan aan het werk om de bezoekers te laten zien wat ze maken. Ik ga laten zien hoe ik glaskralen maak.

Wees welkom in de Melkfabriek van 11.00 tot 17.00 uur.

In Lemferdinge in Paterswolde is een overzichtstentoonstelling van alle deelnemers aan de Kunstroute.


Recent
Archief
Makelei Volgen
  • Facebook Basic Square
bottom of page